Obre menu

Tel. 620 756 015

info@aulapsigma.cat

Formació

Inici / Espai docents

Espai docents

Des d’Aula Psigma hem creat aquest espai perquè sabem que cada vegada la feina de docent és més complexa, requerint una atenció especial per aquells alumnes que presenten necessitats educatives específiques o singulars, i on són necessàries mesures personalitzades per progressar i aprendre.

L’objectiu d’aquest espai, és ajudar a mestres i professors en la detecció de trastorns, conductes, dèficits…, proporcionar eines per encaminar les actuacions adecuades en cada situació, treballar conjuntament plans personalitzats, organitzar xerrades o formacions específiques en funció de la vostra demanda, propostes interdisciplinars entre el nostre equip...

A més a més, podreu gaudir d’uns descomptes exclusius per a vosaltres i la vostra família en els nostres serveis. Rebreu un butlletí trimestral amb tots els avantatges, articles i informació del vostre interés.

Consultes

Pots realitzar qualsevol consulta de manera gratuïta al nostre email docents@aulapsigma.cat. Els nostres professionals es posaran en contacte el més aviat possible.

Formació

Les noves formacions es publicaran el dia 21 de setembre

Descomptes

Serveis de psicologia: 15% descompte a la primera visita

Serveis fisioteràpia i osteopatia: 10% descompte primera sessió

Serveis dietètica i nutrició: 15% descompte a la primera visita

Acupuntura: 10% descompte a la primera visita

Coaching: 15%

Psiquiatria: 30% descompte a la primera visita