Obre menu

Tel. 620 756 015

info@aulapsigma.cat

Inici / Serveis de psicologia / Autoestima

Suport Autoestima infantil, juvenil i adolescents a Vic.

Problemes d’autoestima

Un treball holístic amb el nen/a, la família i l’escola ajuda els primers a millorar la inseguretat i la baixa autoestima.

A vegades ens trobem amb infants que presenten actituds d’inseguretat i baixa autoestima. Hi ha diferents factors que poden predisposar aquesta dificultat. A Psigma, treballem conjuntament amb pares, escola i infants, per tal d’ajudar-los a superar aquestes dificultats. Proposem un abordatge des del reforç positiu, la millora de les relacions familiars, la millora de les habilitats socials, l’expressió positiva de les emocions, la tolerància a la frustració davant els errors i límits... En aquest tipus de casos és essencial la implicació dels pares.

Entrenament en intel·ligència emocional i habilitats socials

Moltes nens mostren dificultats de relació, en especial els nens que pateixen algun tipus de trastorn com un TEA o TDAH.

Per a poder treballar aquestes dificultats, a Psigma, realitzem programes d’entrenament en habilitats socials, de manera individual o grupal, per a poder oferir eines i estratègies als infants i/o adolescents, amb la finalitat de millorar la seva intel·ligència emocional i les seves habilitats relacionals.