Obre menu

Tel. 620 756 015

info@aulapsigma.cat

Inici / Serveis de psicologia / Altes capacitats

Altes capacitats intel·lectuals suport i assessorament a Vic

Tant important és la detecció precoç com el tractament de les repercussions psicològiques que una intel·ligència superior pot causa en els nens i la seva família. A Psigma treballem no només per potenciar l’àrea cognitiva, creativa i/o artística, sinó que tractem amb molta cura l’estat emocional i relacional del nen.

Els nens/es i adolescents amb altes capacitats demostren respostes notablement elevades, o el potencial necessari per aconseguir-les, comparats amb la resta de nens de la mateixa edat, experiència o entorn. Tenen alts nivells de capacitat en les àrees cognitives, creatives i/o artístiques, mostren una capacitat excepcional de lideratge o destaquen en matèries acadèmiques específiques.

La detecció precoç és molt important per tal d’evitar problemes posteriors de desmotivació, fracàs escolar, problemes de conducta... Des de Psigma us podem oferir una avaluació acurada de les capacitats dels infants i adolescents en els que hi hagi sospita de presència d’altes capacitats o superdotació, a més de tractar les repercussions psicològiques que una intel·ligència superior pugui causar en els nens i la seva família.